Riekstukalnā notiks «Vivus.lv MTB maratona» sezonas noslēguma posms un balle (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 31.augustā, Baldonē, Riekstukalna apkārtnē norisināsies noslēdzošais Vivus.lv MTB maratona posms. Tiks noskaidroti kopvērtējuma uzvarētāji un notiks sezonas apbalvošanas ceremonija, kuras laikā pasākuma dalībniekus priecēs Kārļa Kazāka grupa ar projektu «Velomūzika».

Noslēguma posms būs neierastāks kā iepriekšējās reizes: sacensības būs ļoti tuvu Rīgai, trase būs izveidota pa vairāku slēpošanas kalnu reljefu un vakara daļā sacensību dalībniekus sagaida patīkama muzikāla izklaide.

Kā izteicās viens no sacensību dalībniekiem, arī šoreiz trase ir «oga»: «Esmu tiešām priecīgs, ka netālu no Rīgas ir pieejama pilnībā marķēta MTB maratona distance, kurā trenēties un pilnveidot savas velobraucēja iemaņas. Līdz šim ir nācies izmantot draugu, paziņu vai paša atrastās takas Pierīgas mežos, bet ir izveidotas un iezīmētas kalnu velobraucējiem piemērotākās takas. Man kā pastāvīgam Vivus.lv MTB maratona dalībniekam Baldones trase šķiet viena no vieglākajām un piemērotākajām trasēm nepieredzējušiem velobraucējiem, bet tajā pašā laikā, īpaši maratona distancē, tajā netrūkst tehnisku un ne tik vieglu posmu, kas ir izaicinājums arī rūdītākajiem MTB braucējiem.»

Pēdējā posmā tiks noskaidrots Vivus.lv MTB maratona 2013.gada kopvērtējuma uzvarētājs. Galvenie pretenti uz šo titulu ir komandas Veikals Veloprofs pārstāvji Gints Jakovels un Toms Knostenbergs, MySport-STEVENS komandas sportisti Lauris Purniņš un Raivis Zīmelis, kā arī Rietumu-Delfin pārstāvis Dmitrijs Sorokins un Matīss Preimanis no Trek DPA komandas.

Riekstukalna kalnos tiks noskaidrots arī Yuasa Kalnu karaļa sezonas uzvarētājs, uz ko pašlaik ir trīs pretendenti: Arnis Pētersons (ZZK), kurš ir uzvarējis Yuasa Kalnu karaļa ieskaitē divos posmos, Dmitrijs Sorokins (Rietumu-Delfin) un Trek-DPA komandas sportists Matīss Preimanis (abiem pa vienai uzvarai). Vienīgi dāmu konkurencē jau ir zināma kopvērtējuma uzvarētāja un tā ir Dana Rožlapa no MySport-STEVENS komandas, kura arī pēdējā posma distancē dosies ar Zaļā josta zaļo Līderes kreklu.

Uz šo posmu īpaši aicinām ikvienu kurš piedalījies kādā no iepriekšējiem Vivus.lv MTB maratona posmiem, jo pēc sacensībām gan braucējus, gan līdzjutējus organizatori ielūdz uz noslēguma apbalvošanas ceremoniju un «pasta party». Pasākuma programmā paredzēts velo entuziastu - Kārļa Kazāka grupas koncerts projekta «Velomūzika» ietvaros, preses konference, Vivus.lv MTB maratona un Latvijas Valsts Meži MTB pusmaratona sezonas uzvarētāju apbalvošana visām grupām, atrakcijas, loterija un dejas. Tā būs lieliska iespēja satikt pieredzējušākos braucējus un savus draugus lai neformālā gaisotnē apspriestos un novērtētu šī gada velo veiksmes un piedzīvojumus.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu