«Volvo» ir radījis sensacionālu konceptu (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Konservatīvais Zviedrijas autoražotājs ir nācis klajā ar patiesi satriecošu koncepta automobili «Concept Coupé», kurš balstīts uz ikonisko kupeju P1800. Saskaņā ar uzņēmuma izplatīto informāciju šis ir tikai pirmais no trīs koncepta automobiļiem, kuri parādīs «Volvo» dizaina nākotni.

«Volvo Concept Coupé» ir aprīkots ar jauno uzņēmuma «Drive-e» hibrīda dzinēju, kurš attīsta aptuveni 400 zirgspēku jaudu un 650 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Ar sīkāku tehnisko informāciju «Volvo» pagaidām nedalās.

Uzņēmuma galvenais dizainers Tomas Ingenlats (Thomas Ingenlath) skaidro, ka «Concept Coupé» dizaina vēsmas varēs manīt jau nākamā gada «Volvo XC90» modelī. «Lai gan XC90 ir pilnīgi cita tipa automobilis, tas iemiesos daļu no «Concept Coupé» dizaina,» uzsver Ingenlats.

Liela uzmanība un inovatīvi risinājumi ir redzami arī koncepta interjerā. Uzmanības centrā ir nonākusi vidus konsole, kura principā ir aizstāta ar milzīgu skārienjūtīgo ekrānu. Tāpat vērts uzsvērt mirdzošo kristāla ātruma pārslēgu. Viss interjers ir ietērpts pelēkā krāsā, kura mijas ar «Volvo» zilajiem elementiem.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu