Gorkšs: Zaudējums ar 0:6 ir viens no sliktākajiem manā karjerā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs piedzīvoto sakāvi Anglijas Līgas kausa mačā sauc par vienu no sliktākajām savā karjerā.

Kā ziņots, otrdien Anglijas otrajā līgā - «Championship» - spēlējošā Gorkša pārstāvētā «Reading» komanda 0:6 viesos piedzīvoja apkaunojošu sagrāvi pret trešās līgas - «League One» - vienību «Peterborough United».

Šis Gorkšam kļuva par pirmo maču jaunajā sezonā, turklāt latvietis pildīja komandas kapteiņa pienākumus. Vienus no vārtiem «Peterborough United» komanda guva pēc tam, kad Gorkšs savā soda laukumā pārkāpa noteikumus un nopelnīja 11 metru soda sitienu. Tāpat cīņas 34. minūtē latvietis tika pie brīdinājuma.

«Mums nepieciešams paškritiski paskatīties pašiem uz savi,» pēc neveiksmes atzina Gorkšs. «Šis noteikti ir viens no sliktākajiem zaudējumiem manā karjerā un tā ir lielākajai daļai puišu. Mēs vienkārši nebijām pietiekami labi

«Ir viegli mums būt vienotiem labos laikos, bet tagad mums īpaši jābūt stipriem, lai pārdzīvotu šādus brīžus,» atzina aizsargs. «Labas komandas ir tādas, kas spēj atgūties no šādām neveiksmēm.»

«Katrs no mums vēlas doties laukumos visos mačos,» Gorkšs bija viens no septiņiem futbolistiem, kurš tieši šajā spēlē laukumā izgāja pirmoreiz šosezon. «Šī mums bija iespēja sevi pierādīt. Nepieciešams savu spēku parādīt laukumā, bet mums tā nebija. Tā nav neviena cita vaina kā tikai mūsu.»

«Championship» turnīra kopvērtējumā pēc četrām kārtām Latvijas izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā «bRIGHTON Albion» komanda ar sešiem punktiem ieņem desmito vietu, bet «Reading», kas pagājušajā sezonā nespēja noturēt vietu premjerlīgā, ar pieciem punktiem atrodas 13. pozīcijā 24 komandu konkurencē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu