«Tesla» «S» un «X» modeļiem pievienosies arī «E» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: 만박, CC BY-NC-SA 2.0

Amerikāņu elektrisko automobiļu ražotājs «Tesla» ir nācis klajā ar paziņojumu, ka nākotnē tiks ražots vēl viens modelis «Tesla E». Tādējādi autoražotāja piedāvājums sastāvēs no trīs modeļiem «S», «E», «X».

Uzņēmuma vadītājs Elons Musks (Elon Musk) ārvalstu medijiem pavēstījis, ka pagaidām ir tikai reģistrēts modeļa nosaukums un tas varētu maksāt no 30 000 līdz 35 000 ASV dolāru, kas ir uz pusi mazāk kā «Tesla Model S».

Progresīvais autoražotājs šogad ir pārspējis pat vispārdrošākās prognozes un gada laikā ir četrkāršojis uzņēmuma akciju vērtību. «Tesla Model S» ir izrādījies neticami veiksmīgs modelis pēc kura visā valstī un arī ārpus ASV ir liels pieprasījums.

Nākamgad pārdošanā nonāks elektriskais «Model X», kurš centīsies iespraukties populārajā apvidus automašīnu tirgū. Paredzams, ka «Model E» varētu nonākt pārdošanā ne ātrāk kā 2017.gadā.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu