Sandra Buloka: Es spēlēšu komēdijās līdz pēdējam elpas vilcienam (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktrise Sandra Buloka izpelnījusies atzinību par dramatisko lomu filmā «Gravity», tomēr sola nekad neatteikties no lomām komēdijās.

«Es spēlēšu komēdijās līdz savam pēdējam elpas vilcienam - bezkaunīgās komēdijās, smieklīgās komēdijās, komēdijās, kas pasmejas par sievietēm un vīriešiem, visādās komēdijās,» viņa ceturtdien sacīja ziņu aģentūrai «Reuters». «Pat sliktos televīzijas seriālos - ja beigās man būs jāpiedalās tādos, es to darīšu, kamēr vien tā būs komēdija.»

Buloka un aktieris Džordžs Klūnijs nebija meksikāņu režisora Alfonso Kuarona favorīti, taču savai lomai aktrise gatavojās ļoti nopietni. Trešdienas preses konferencē viņa atklāja, ka esot lūgusi konsultācijas Starptautiskās kosmosa stacijas astronautiem.

«Es uzdevu muļķīgus jautājumus, piemēram, kur viņi iet uz tualeti. Es izzināju šo cilvēku, ko uzskatīju par varoņiem, dzīvesveidu. Viņiem ir tik svarīga dzīve un tas, kā mēs to nodzīvojam, tāpēc viņi atrodas tur, augšā. Tas bija liels pagodinājums, ka viņi man atzvanīja. Viņi ir parasti cilvēki, kuri dara neparastas lietas,» sacīja aktrise.

Kā jau ziņots, «Gravity» trešdien atklāja Venēcijas kinofestivālu, kas turpināsies līdz 7.septembrim. Par «Zelta lauvas» balvu sacentīsies 20 filmas.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu