Ozijs Osborns izraisa nelielu ugunsgrēku, gatavojot sviestmaizi (17)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Smagā roka leģenda Ozijs Osborns šonedēļ gandrīz aizdedzināja savu māju, gatavojot bekonu, vēsta portāls «Music-news.com».

64 gadus vecais grupas «Black Sabbath» līderis trešdien savā mājā Beverlihilsā gribēja pagatavot sviestmaizi, taču jau otro reizi gada laikā radīja nelielu ugunsgrēku.

«Ozijs tikko bija atgriezies no četrus mēnešus ilgas koncertturnejas, tāpēc joprojām bija nedaudz apjucis un dezorientēts,» informācijas avots stāstīja britu laikrakstam «The Mirror». «Neilgi pirms došanās gulēt viņš vēlējās pagatavot sev nelielu našķi. Taču, cepot bekonu, aizdegās panna, un tas iedarbināja dūmu detektoru.»

Viņa sieva Šērona Osborna tobrīd Lielbritānijā filmēja talantu šova «The X Factor» jaunākās sērijas. «Ozijs pagājušonakt Losandželosā taisīja bekona sviestmaizi, līdz pie mums ieradās ugunsdzēsēji!» viņa tvītoja.

«Ozijs bija satriekts, kad saprata, kādu kņadu ir sacēlis, un atvainojās ugunsdzēsējiem,» teica avots. «Viņš apsolīja turpmāk būt piesardzīgāks.»

Janvārī Osbornu ģimenes mājā aizsākās vēl viens neliels ugunsgrēks. Pāris aizmiga pie stikla vāzē ievietotas sveces, kas uzsprāga. Cenšoties apdzēst liesmas, Osborns apsvilināja matus un savainoja roku.

Pēc tam 60 gadus vecā Šērona solījās, ka mājās vairs nededzināšot sveces.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu