Marija Naumova ar «Čigānu nakti» atgriezīsies jau pavasarī (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Publikas lielās atsaucības dēļ šarmantā dziedātāja Marija Naumova jau nākamā gada pavasarī Latvijā sola sarīkot savas jaunās programmas «Romani Rat» («Čigānu nakts») papildkoncertus, pastāstīja dziedātājas sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Marija, kas pagājušās nedēļas nogalē Dzintaru koncertzālē uzstājās ar noslēdzošo «Čigānu nakts» izrādi, atzina, ka jūtas līdz sirds dziļumiem aizkustināta par skatītāju lielo mīlestību visos trijos koncertos - Jelgavā, Valmierā un Jūrmalā.

«Tās sajūtas nevaru izstāstīt vārdiem, tas bija jāredz un jājūt! Saviļņoti un sajūsmināti bijām mēs visi - gan es, gan pārējie mūziķi, gan zālē sēdošie. Paldies, Jelgava, paldies, Valmiera, paldies, Jūrmala!» teica dziedātāja.

Sava talanta cienītājiem, kuri nevarēja apmeklēt kādu no jau notikušajiem koncertiem, Marija vēlas sarūpēt iespēju izbaudīt čigānu nakts noskaņas pavasarī.

«Cilvēki man raksta vēstules un jautā, kad var gaidīt manu koncertu viņu dzimtajā pusē. Tas ir aizkustinoši, tāpēc es gribu viņus iepriecināt,» stāstīja dziedātāja.

Vairs nav noslēpums, ka nākamā gada pavasarī Marija ar «Romani Rat» ciemosies Ventspilī 6.martā, Liepājā dienu vēlāk un 8.martā Ogrē. Biļetes jau šobrīd ir pieejamas «Biļešu paradīze» kasēs.

Vērienīgajā muzikāli vizuālajā priekšnesumā «Čigānu nakts», ar kuru Marija atzīmēja savas radošās darbības divdesmitgadi, bija dzirdama dažādu kultūru iespaidā tapusi romu tautas mūzika un tajā piedalījās izcili mūziķi no piecām valstīm.

Viesmākslinieku vidū bija viens no slavenākajiem un talantīgākajiem izpildītājiem starptautiskajā flamenko pasaulē - dziedātājs un komponists Luiss de Almerija (Luis de Almeria) no Rumānijas, kā arī flamenko ģitārspēles virtuozs Pako Narvaess no Spānijas.

Iespaidīgu vizuālo pavadījumu Marijas koncertizrādēm sadarbībā ar režisoru Oļegu Šapošņikovu un scenogrāfi Daci Sloku radīja video mākslinieks Artis Dzērve.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu