Tuvojas «Trek kauss 2013» MTB pēdējais posms un kopvērtējuma apbalvošana (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 7. septembrī «Baiļos», kas atrodas 2 km no Valmieras centra norisināsies pēdējais šī gada «Trek kauss 2013» riteņbraukšanas posms - MTB maratons «Baiļi», kurš vienlaicīgi būs arī «SportLat Balva 2013» 15. posms. Noslēdzošais posms būs neierastāks nekā iepriekšējie posmi, jo pirmo reizi Latvijas MTB sacensību vēsturē sacensības notiks ar atsevišķo startu.

Sacensību centrs un starta vieta būs pie atpūtas bāzes Baiļi. Trase būs izveidota šķēršļotā apvidū ar meža ceļiem un takām. Dalībniekiem ir iespēja izvēlēties sev piemērotas distances: 40 km maratona distanci (divi apļi), 20 km pusmaratona distanci (viens aplis). Pašiem mazākajiem tiks organizēts bērnu 300 – 800 m velobrauciens.

Noslēdzošajā posmā, pirmo reizi Latvijas MTB sacensību vēsturē sacensības notiks ar atsevišķo startu. Pusmaratona distancē dalībnieki startē ar 20 sekunžu intervālu piešķirto numuru secībā, maratona distancē dalībnieki startē ar 30 sekunžu intervālu piešķirto numuru secībā. Starta numuri tiks piešķirti pēc «Trek kauss 2013» sezonas kopvērtējuma.

Pēc finiša, turpat sacensību centrā gan braucējus, gan līdzjutējus organizatori ielūdz uz kopvērtējuma uzvarētāju noteikšanu un «Pasta Party». Organizatori būs parūpējušies, lai visiem palikušajiem pietiktu gan garšīgie makaroni, gan A/S Aldaris sarūpētais alus. Tāpat visi sacensību dalībnieki varēs piedalīsies «Virši-A» sagādāto 200 litru degvielas mucu izlozē. 50 litru degvielas mucas varēs laimēt divi MTB maratona «Baiļi» pusmaratona un divi maratona dalībnieki.

Intriga ir sezonas kopvērtējuma uzvarētāju noteikšanā. Galvenais pretendents uz šo titulu ir komandas Rietumu-Delfin pārstāvis Dmitrijs Sorokins un MySport-STEVENS komandas sportists Raivis Zīmelis, kurus šobrīd šķir tikai viens punkts. Viss izšķiries pēdējā posmā, tāpēc ļoti svarīga ir starta secība.

Starta saraksta numerācijā tiks iekļauti dalībnieki, kuri būs pieteikušies līdz 5. septembra plkst. 24:00. Dalībnieki, kuri pieteiksies sacensību dienā, startēs pieteikšanās secībā PĒC visiem dalībniekiem, kuri pieteikušies iepriekš.

Sacensību iepriekšējo «online» reģistrēšanos var veikt šeit

Sacensību programma:

  • 09:00 - 11:50 Dalībnieku ierašanās, reģistrācija, distances apskate un iesildīšanās
  • 11:00 Starts Pusmaratona distancē 20 km
  • 12:30 Bērnu starts 300 – 800 m
  • 13:00 Starts Maratona distancē 40 km
  • 17:30 Apbalvošana
  • 18:00 «TREK kauss» sezonas noslēgums un kopvērtējuma apbalvošana

Visu informāciju par «Trek Kauss 2013» iespējams iegūt veikalā «Trek» (Rīgā, Brīvības ielā 155/2), visos SPORT 2000 veikalos Latvijā (Rīgā, Liepājā, Daugavpilī) kā arī «Sportlat» birojā (Rīgā, Ganību Dambī 25D), kā arī mājas lapās «trek-kauss.lv», «sport2000.lv», «sportlat.lv».

Sacensības organizē sporta pasākumu rīkotājs Biedrība Sporta klubs «SportLat» sadarbībā ar veikalu «Trek».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu