Krievijā avarē autobuss no Rīgas; bojā gājuši deviņi cilvēki (136)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: mchs.gov.ru

Pleskavas apgabalā, Krievijā, saduroties ar citu autobusu, avarējis uzņēmuma «Ecolines» satiksmes autobuss Rīga-Maskava.

Tikmēr aģentūra «RIA Novosti» vēsta, ka bojāgājušo skaits pieaudzis līdz deviņiem cilvēkiem. Ievainoti vēl 20, vēsta Krievijas mediji.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja «Ecolines» sabiedrisko attiecību konsultante Maija Prozoroviča, negadījumā bojā gājuši četri cilvēki, kuri bijuši autobusā Rīga-Maskava. Ievainoto skaits vēl tiek precizēts.

Latvijas Ārlietu ministrijas pārstāve Līga Bergmane aģentūru BNS informēja, ka reisa Rīga–Maskava autobusa avārijā cietuši četri Latvijas valstspiederīgie, kas nogādāti slimnīcā Krievijā. Kopumā autobusā bijis 21 Latvijas valstspiederīgais. Viņa uzsvēra, ka informāciju par bojā gājušajiem Latvijas valstspiederīgajiem Latvijas konsulāts Pleskavā vēl precizē.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju, traģiskais negadījums noticis plkst.4.15 pēc Maskavas laika, kad šosejas Maskava-Rīga 519.kilometrā, 30 kilometru attālumā no apdzīvotās vietas Pustoška frontāli sadūrušies divi autobusi – reisa autobuss no Rīgas un autobuss «Hyundai», kas bijis ceļā no Maskavas uz Sebežu.

Kā informēja Prozoroviča, traģēdijas vietā jau ieradušies «Ecolines» pārstāvji, lai sniegtu nepieciešamo palīdzību satiksmes autobusa pasažieriem. Tāpat tika nosūtīts cits «Ecolines» autobuss, kas galamērķī nogādā pirmo 21 pasažieri, kas varēja turpināt ceļu.

Krievijas policijas informācija liecina, ka negadījumā vainojams «Hyundai» vadītājs, kurš iebraucis pretējā braukšanas joslā, ietriecoties Latvijas satiksmes autobusā.

Arī saskaņā ar «Ecolines» rīcībā esošo informāciju negadījumu izraisījis Krievijas autobusa vadītājs, iebraucot pretējā braukšanas joslā.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu