Šoferis, kurš izraisīja traģisko avāriju, neko neatceroties (88)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pskov.ru

Šoferis, kurš Krievijā izraisīja sadursmi ar Rīgas-Maskavas autobusu, apgalvo, ka neatceras avārijas brīdi, svētdien ziņo Krievijas aģentūra «Interfax».

Tā vēsta, ka Pleskavas apgabala gubernators Aleksandrs Turčaks svētdien apmeklējis satiksmes negadījumā cietušos apgabala slimnīcās. Krievijas autobusa vadītājam slimnīcā Pustoškas pilsētā viņš jautājis, vai šoferis atceras avārijas brīdi. Šoferis atbildējis, ka to neatceroties.

Jau ziņots, ka sestdienas naktī uz Rīgas-Maskavas šosejas Pleskavas apgabala Pustoškas rajonā sadūrās «Ecolines» Rīgas-Maskavas reisa autobuss MAN ar 50 cilvēkiem - 47 pasažieriem un trim apkalpes locekļiem, un autobuss «Hyundai», kurā bijuši 47 cilvēki - 45 pasažieri un divi šoferi. Autobusā «Hyundai» bija Krievijas Liberāldemokrātiskās partijas aktīvisti no Pleskavas apgabala Sebežas pilsētas, kas braukuši mājās no pasākuma Maskavā.

Krievijas policijas informācija liecina, ka negadījumā vainojams autobusa «Hyundai» vadītājs, kurš pārpūles dēļ aizsnaudies un iebraucis pretējā braukšanas joslā, ietriecoties Latvijas satiksmes autobusā.

Sadursmē gāja bojā astoņi cilvēki - «Ecolines» autobusā četri cilvēki, no tiem trīs Latvijas pilsoņi - šoferis un divas pasažieres, un četri Krievijas autobusā.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu