«Toyota» meklē 40 miljonā «Corolla» īpašnieku (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Japānas autobūves gigants «Toyota» pagājušajā mēnesī salika kopā 40 miljono «Corolla» automobili un izsaka pateicību jubilejas automobiļa īpašniekiem. Tikai viņi paši nezina, kurš ir īpašās «Corolla» automašīnas jaunais saimnieks.

Augusta beigās ASV tika svinēta 50 miljonās «Toyota» automašīnas pārdošana, kura izrādījās «Camry». Laimīgais automašīnas īpašniekam auto tika piešķirts par velti un bonusā tika pasniegts arī pilnīgi jauns «Rav 4».

Uzņēmuma pārstāvji pagaidām klusē par iespējamajām dāvanām īpašās «Corolla» īpašniekam, jo paši nezina kurš tas īsti ir. Paredzams, ka svinīgā modeļa saimnieks «Toyota» kompleksajā datu sistēmā drīzumā tiks atrasts un pienācīgi apdāvināts.

«Toyota Corolla» tiek pamatoti dēvēts arī par «pasaules auto» , jo 11 paaudžu laikā ir sasniegts patiesi ievērojams šo automašīnu skaits pasaulē. Katru gadu tiek saražotas vairāk nekā 1,1 miljons «Corolla» vieglo automašīnu. Katru stundu rūpnīcu pamet 125 jaunas «Corolla» automašīnas.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu