Strīķe ļoti atturīgi komentē lietu, kurā iesaistīta Jezdakova (39)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Runājot par iespējamajiem noziegumiem, kuros varētu būt iesaistīta bijusī Valsts Ieņēmuma dienesta (VID) ģenerāldirektore Nelija Jezdakova, Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja vietniece Juta Strīķe savos komentāros ir ļoti izvairīga, vien norāda, ka daudziem šajā lietā iesaistītajiem ir piemēroti drošības līdzekļi.

Strīķe sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka kriminālprocess šajā lietā sākts jūnijā, bet pavisam nesen veiktas apjomīgas izmeklēšanas darbības – notikušas vairākas kratīšanas un pratināšanas. «Šajā lietā ir daudz darāmā. Diemžēl izmeklētājs neļauj minēt konkrētas darbības,» sacīja Strīķe.

«Šajā lietā ir aizdomas, ka notikusi kukuļošanas no VID darbinieku puses. Tas ir viss, ko pašlaik varu pateikt,» teica KNAB pārstāve.

Vairākkārt jautāta, vai šajā lietā iesaistīta ir Jezdakova, Strīķe izvairījās atbildēt, vien norādīja, ka daudziem šajā lietā aizturētajiem ir piemēroti drošības līdzekļi, taču runa nav par apcietinājumu.

Kā ziņoja TV3 raidījums «Nekā personīga», KNAB pirms trim nedēļām uz brīdi aizturēja Jezdakovu - viņu un citus VID darbiniekus tur aizdomās par vismaz 100 000 latu saņemšanu.

<em><strong>Kurš «iegāza» Nelliju Jezdakovu?</strong></em>

Komentāri (39)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu