Džeks Nikolsons noraida baumas par aiziešanu no kino atmiņas traucējumu dēļ (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džeks Nikolsons noraidījis baumas par aiziešanu no Holivudas atmiņas problēmu dēļ.

«Man ir matemātiķa cienīgs prāts,» paziņoja aktieris, kura pēdējā filma iznāca 2010.gadā.

Medijos izskanējušas tenkas, ka Nikolsonam sagādājot grūtības teksta atcerēšanās, taču viņš pats to noliedz. Patiesībā vienīgais iemesls, kāpēc viņš vairākus gadus nav filmējies, esot tas, ka viņam zudusi interese par kino.

«Man vairs nav motivācijas,» viņš atzina britu avīzei «The Sun». «Kādreiz es tāds biju, taču nu tā vairs nav. Patiesībā kāda manas personības daļa nekad nav gribējusi atrasties uzmanības centrā. Ar vecumu visi mainās.»

76 gadus vecā aktiera karjera sākās 50.gados.

Nikolsons arī ir nobažījies, ka kino skatītājiem vairs nepatīk tādas filmas, kādās viņš gribētu piedalīties. «Filmu bizness ir dižākais no visiem biznesiem, taču es vēlos spēlēt tikai tādās kinolentēs, kas aizkustina cilvēkus. Filmās par emocijām un cilvēkiem. Man iešāvās prātā briesmīga doma, ka varbūt divdesmitgadnieki un trīsdesmitgadnieki vairs nemeklē aizkustinājumu. Varbūt viņi grib redzēt tikai vairāk bumbu un vairāk sprādzienu, jo ar to viņi ir uzauguši. Es nekad nepiedalīšos tāda veida filmā,» viņš sacīja.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu