Kā panākt, lai sekss neapniktu (136)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: T.78UopXx, CC BY-SA 2.0

Ļaudis nemīl pārmaiņas un nereti pāri, kas reiz sacerējuši vienu mīlēšanās scenāriju, izmanto to visu mūžu, kas, neizbēgami, apnīk, kļūst garlaicīgs, un partneri sāk pat no tā izvairīties, lai gan sekss taču ir visnotaļ veselīgs pasākums, kas stiprina ģimeni.

Ko darīt, lai sekss neapniktu un nebojātos attiecības? Iespējams, ievērojot šos dažus noteikumus, kādam izdosies atgūt sen zudušas izjūtas.

1. Daudzi pāri seksu izmanto kā sodīšanas vai apbalvošanas veidu

Ja labi uzvedīsies, sekss būs, ja slikti – nebūs. Vai tāda dresēšanas metode sniedz produktīvu rezultātu, informācijas nav, bet veselīgas seksuālas attiecības tā neveicina. Ja partneris savu ķermeni sniedz kā žēlsirdības dāvanu, tad gandarījums noslēgumā ir visai niecīgs.

Tāpat laulības gultā nav vietas personīgiem kompleksiem, aizvainojumam un naidam. Tāpat nebūtu ieteicams strīdēties laulības gultā. Nevajadzētu aizvainot partneri, metot sejā viņa seksuālos trūkumus – tas atstāj neizdzēšamas pēdas psihē. Ja regulāri atgādināt, piemēram, par resnām ciskām vai «ar tevi nekad nevaru tikt līdz orgasmam», pēc neilga laika sekss laulības gultā vispār zudīs, atstājot tikai aizvainojumu un aizkaitinātību.

2. Partneriem ir jāsarunājas

Nav obligāti pirkt īpašu seksveļu vai lubrikantus ar pipariem. Universālu recepšu seksa uzlabošanai nav. Ne vienmēr šie triki iedarbosies uz vīrieti. Visdrošākais veids, kā uzzināt, ko vēlas vīrs vai sieva, ir atklāta runāšana bez kautrēšanās. Runājiet droši par savu seksuālo gaumi un nebaidieties lietas saukt īstajos vārdos. Ja partneri ir ieinteresēti viens otrā, nez vai viņi noliegs otra vēlmes. Tikai jāsaprot, ko var uzreiz piedāvāt partnerim, un pie kā viņš vai viņa pakāpeniski jāpieradina.

Nevajadzētu baidīties no eksperimentiem, proti, pat ja rezultāts neapmierinās, uzzināsiet, ka tas jums neder. Pat tik vienkāršas lietas, kā kopīga iešana dušā un sekss uz paklāja, var ieviest jaunas vēsmas. Ja dzīvojat kopā jau sen, pamēģiniet atkārtoti darīt to, ko darījāt gultā, kad bijāt jauni un iemīlējušies.

3. Nepadariet seksu par obligātu fizisku nodarbi

Likums «labāk mazāk, bet labāk» šajā gadījumā der īpaši. Ātrā nogrūšanās pirms aizmigšanas nesniedz īpaši lielu prieku un atņem spēku īstam seksam. Ja pāris gluži vienkārši aizmieg viens otra apskāvienos, tas sniedz daudz lielāku emocionālu gandarījumu. Sekss nav jādara tāpēc, ka vajag, bet tāpēc, ka gribas.

4. Izrādiet rūpes par partneri

Partnera orgasmi vajadzīgi ne tikai vienam viņam - tie vajadzīgi otram, lai gūtu gandarījumu par to, ka viņš vai viņa saņēmis spēcīgu baudu, pateicoties otram. Partneres orgasms paaugstina interesi par seksu un ceļ vērtību otra acīs. Tas ir lielākais ieguldījums nākotnes attiecībās.

Un noslēgumā: šie noteikumi jāievēro abiem. Būtu pavisam skaisti, ja šo rakstu izlasītu abi laulātie, bet, ja otrs kategoriski atraida šeit pausto, tur nekas nav glābjams.

Komentāri (136)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu