Rēzija salaulājusies ar sirdsdraudzenes bijušo vīru (127)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

42 gadus vecā aktrise Rēzija Kalniņa otro reizi mūžā iestūrējusi laulības ostā, vēsta žurnāls «Kas Jauns». Viņa salaulājusies ar diriģentu Aināru Rubiķi (35). kaislības ap šīm attiecībām īpaši virmo tādēļ, ka Rubiķis līdz jaunajām kāzām bija Rēzijas sirdsdraudzenes  - vokālās pedagoģes - Ilzes Rubiķes laulātais.

Pāris oficiāli reģistrējis savas attiecības pēc aptuveni divus gadus ilgas kopābūšanas. Nelielā ceremonijā laulība reģistrēta Rīgas Dzimtsarakstu nodaļā, 31. jūlijā. Žurnāls «Kas Jauns» vēsta, ka netipiski ierastajām laulību svinībām dienām, pāris par kāzu dienu izvēlējies trešdienu.

Gan Rēzijai, gan Aināram šīs ir otrās laulības. Aināra laulība ar Ilzi Rubiķi ilgusi sešus gadus un šķirta aizvadītā gada nogalē. Savukārt, Rēzija pirmo reizi laulības ostā iestūrēja pirms 18 gadiem - apprecoties ar jomas kolēģi - aktieri Valdi Liepiņu. Aktierpāra savienība tika šķirta pēc nepilniem četriem gadiem.

Kad sāka mēļot par Rēzijas un Aināra attiecībām, visus visvairāk mulsināja, ka Aināra sieva ir Rēzijas draudzene. Baumas pastirpinājās, kad nāca klajā fakts par Rubiķu laulības šķiršanu:

Vēl mulsinošāks bija fakts, ka neskatoties uz diezgan skaidrajām liecībām par Rēzijas un Aināra attiecībām. Trijotne turpināja «būt kopā» un gan Ilze, gan Rēzija abas viena otru presē turpināja dēvēt par labāko sirdsdraudzeni:

Tomēr lielāka skaidrība par abu romānu tika ieviesta, ka Rēzija devās līdzi mīļotajam uz Krieviju - Rubiķim bija jauns darbs Novosibirskas operteātrīun drīz arī Rēzija tur atrada sev atbilstošu nodarbi. Kad Rēzija šī gada sākumā atgriezās no Krievijas, viņas pirkstā mirdzēja gredzens. Aktrise biaj saņēmusi bildinājumu:

Komentāri (127)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu