«Ford» Eiropā pie peļņas plāno atgriezties līdz 2015.gadam (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: stevoarnold, CC BY-SA 2.0

ASV autobūves koncerns «Ford Motor Co.» šogad Eiropā prognozē stabilus zaudējumus, taču pie peļņas šajā reģionā plāno atgriezties līdz 2015.gadam, otrdien paziņoja kompānijas vadītājs Eiropā Stīvens Odels.

«Mūsu prognozes, kā jūs jau zināt, ir tādas, ka zaudējumi būs ļoti līdzīgi pagājušajam gadam, kad tie veidoja 1,8 miljardus eiro (1,2 miljardus latu),» norādīja Odels.

«Acīmredzot, mēs esam zemākā tirgū un mēs sakaramies ar augstākām restrukturizācijas izmaksām, jo mēs sākam maksāt par rūpnīcu slēgšanu un valūtas vērtības straujāku kritumu, taču, neskatoties uz to, mēs esam spējīgi noturēt zaudējumus vismaz pagājušā gada līmenī,» sacīja Odels.

Viņš uzsvēra, ka «Ford» saglabā prognozes, ka kompānijas Eiropas bizness pie peļņas gūšanas atgriezīsies līdz 2015.gadam.

Lūkojoties uz Eiropas tirgu kopumā, «Ford» prognozē, ka automašīnu nozare nākamo piecu gadu laikā pieaugs par aptuveni 20%.

Dati liecina, ka jaunu automašīnu pārdošanas apjoms Eiropā šobrīd veido aptuveni 13,5 miljonus vienību gadā, salīdzinot ar 18 miljoniem vienību 2007.gadā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu