«Mercedes-Benz» lutinās savus klientus ar S-klases kupeju (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vācijas premium automašīnu ražotājs ir aizstājis CL sērijas kupeju ar «S-Class Coupe» konceptu, kurš ir balstīts uz «Mercedes-Benz» flagmani S-klases sedanu.

Jaunā kupeja tiks pie uzņēmuma augšējā apdares, dizaina un tehnoloģiju plaukta, kas garantēs klientiem neaizmirstamu braukšanas baudījumu. Lai arī automašīna ir balstīta uz jauno S-klasi, tā dizains ir nedaudz izaicinošāks salīdzinājumā ar konservatīvo S-klases sedanu.

«S-Class Coupe» ir aprīkots ar 5,5 litru V8 biturbo dzinēju, kurš spēj attīstīt 455 zirgspēku jaudu un 700 ņūtonmetru lielu griezes momentu. Detalizētāku informāciju par degvielas patēriņu «Mercedes-Benz» nav atklājis, taču diez vai tas interesētu šīs automašīnas potenciālo pircēju.

Auto dizains runā pats par sevi un parāda savu ekskluzivitāti. Interjerā dominē klasiski baltā apdare, kura mijas ar futūristiskajiem mērinstrumentiem. Tāpat milzīga uzmanība ir pievērsta dažādām detaļām, kuras ļaus iepazīt automobili no jauna vairākas nedēļas pēc tā iegādes.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu