«Jaguar» pārsteidz ar elegantu «C-X17» sporta «Crossover» konceptu (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas autobūves uzņēmumus raugās nākotnē ar alumīnija vienlaidu konstrukciju, uz kuras bāzes ir izveidots «C-X17» koncepta auto un 2015.gadā tiks veidots topošais C/D segmenta sedans.

Topošajiem modeļiem jaudu nodrošinās dzinēju klāsts, kas ietver jaunu un ekonomisku benzīna un dīzeļdzinēju saimi, kuri tiks ražoti jaunajā «Jaguar Land Rover» AK dzinēju rūpnīcā. Līdz ar to «Jaguar» varēs piedāvāt automobiļus ar savā klasē vadošo sniegumu, ieskaitot maksimālo ātrumu virs 300 kilometriem stundā un izmešu līmeni zem 100g CO2 uz kilometru.

«C-X17» sporta «Crossover» pārstāv jaunu «Jaguar» virzienu un tā galvenais mērķis ir izcelt jauno alumīnija konstrukciju. «Ar šo tehnisko bāzi mēs ievērojami paplašināsim «Jaguar» ražojuma piedāvājumu, tirgus potenciālu un pievilcību klientu acīs. Jaunā filozofija pārcels luksusa ražojumu tehnoloģijas pieejamā cenu segmentā un apvienojumā ar mūsu jaunajiem, ekonomiskajiem dzinējiem, mēs noteiksim jaunu globālo standartu,» stāsta «Jaguar Cars» globālā zīmola direktors Adrians Holmarks (Adrian Hallmark).

Jaunais koncepts visticamāk līdz ražošanas līnijai nenonāks, taču ir izlauzis ceļu citiem uzņēmuma modeļiem, kuri atsvaidzinās «Jaguar» piedāvājumu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu