Ministre nāk klajā ar jaunu paziņojumu saistībā ar LNO; vērsīsies KNAB (348)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende (NA) vērsīsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) par 200 pazudušiem operas ēkas jubilejas koncerta ielūgumiem, ceturtdien žurnālistiem pavēstīja ministre.

«Es operai aicināju uzrādīt, cik daudz ir ielūgumu. Mēs secinājām, ka ir zināma starpība starp izsniegtajiem ielūgumiem un pārdotajām biļetēm. Nav skaidrs, kur pazuduši 200 ielūgumi. Un es šos dokumentus iesniegšu KNAB,» viņa uzsvēra.

Šis jau ir kārtējais kultūras ministres paziņojums pēdējo dienu laikā, kas vērsts pret nu jau atlaistā operas direktora Andreja Žagara darbību.

Ceturtdienas pēcpusdienā Jaunzeme - Grende tikās ar premjeru, lai skaidrotu savu nostāju jaunās operas valdes jautājumā.

Premjers Valdis Dombrovskis (V) ar sava preses sekretāra starpniecību pavēstījis, ka piektdien preses konferencē paziņos savu lēmumu par kultūras ministres turpmāko atrašanos amatā.

«Konflikts nozarē ir samilzis tika tālu, ka ir jāizvērtē, vai pie esošajām personālijām ir iespējams turpināt normālā veidā sadarbību starp ministri un nozari,» aģentūrai BNS sacīja premjera preses sekretārs Mārtiņš Panke.

Komentāri (348)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu