Repše kliedē baumas saistībā ar kultūras ministres demisijas kampaņu (275)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Eināra Repšes dibinātā biedrība «Latvijas attīstībai» nav organizējusi kampaņu, lai panāktu kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (VL!-TBLNNK) demisiju, to intervijā LNT raidījumam «900 sekundes» sacīja Repše.

Jau ziņots, ka piektdien Nacionālās apvienība (NA) izteica pieņēmumu, ka Repšes dibinātā biedrība ir organizējusi pret ministri vērstu kampaņu.

Repše norādīja, ka advokāts Aldis Gobzems, kam «tuva kultūra un sāp konflikti un norises kultūras jomā», ir aktīvi izrādījuši savu pilsonisko pozīciju.

«Vai jums tiešām šķiet, ka Jaunzemes-Grendes kundzes demisija bija kaut kā speciāli jāorganizē un jāfinansē?» jautāja Repše, piebilstot - ja kāds palīdzējis nobriest šai demisijai, tad tā bijusi pati ministre.

«Protams, ļoti skaisti, ka mums bez neviena deputāta Saeimā un neviena ministra valdībā piedēvē tādas pārdabiskas spējas ietekmēt procesus valdībā, bet īsā atbilde ir - nē un ceru, ka ar to beigsim tiražēt visādas baumas,» sacīja Repše.

Savukārt Gobzems portālam «Apollo» norādīja, ka nav biedrības «Latvijas attīstībai» biedrs un nekad arī tāds nav bijis, līdz ar to medijos izskanējusi kļūdaina informācija.

Komentāri (275)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu