«Kia» modeļus turpmāk pārbaudīs Nirburgringas testa centrā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paul D'Ambra - Australia, CC BY-NC-ND 2.0

«Kia» modeļi, kas paredzēti Eiropas tirgum, turpmāk tiks testēti jaunajā Nirburgringas testa centrā Vācijā. Uz «zaļo elli» tiks nosūtīti automobiļi gan uz izturības braucieniem, gan arī tiks veikti parastie izmēģinājuma braucieni.

Nirburgringa, ir viena no izaicinājumiem bagātākajām trasēm pasaulē – tajā ietverti 73 līkumi, 33 kreisie un 40 labie pagriezieni, vairāk kā 20,8 kilometru garumā. Ar atšķirību gandrīz 300 metri starp trases augstāko un zemāko punktu tās augstuma kāpumi un kritumi ir attiecīgi 17 un 11 procenti.

Šī trase ir ideāla, lai īstenotu pat prasīgākos automašīnu testa braucienus, ieskaitot izturības testus, kuros automašīnas veic 480 trases apļus vien dažu nedēļu laikā. Šajos testos veiktie aptuveni 10 000 kilometri ir ekvivalents vairāk kā 150 000 kilometru nobraukumam normālos braukšanas apstākļos, un tas ļauj iegūt vērtīgu informāciju, kas tālāk tiek nodota grupas attīstības inženieriem. Jaunais testa centrs ļaus inženieriem novērtēt informāciju reālajā laikā, veicot modifikācijas testa braucienu norises laikā.

«Nirburgringa ir slavena kā viens no lielākajiem izaicinājumiem ikvienai automašīnai. Trases nepārtraukta pieejamība ļaus uzņēmuma inženieriem maksimizēt šeit veikto testu efektivitāti,» norāda «Kia Motors Europe» izpilddirektors Maikls Kols (Michael Cole).

Jaunais Nirburgringas centrs ir daļa no grupas Eiropas pētījumu un attīstības centra, kas atrodas Ruselheimā, Vācijā, un kur bāzētas «Kia» Eiropas inženierijas iekārtas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu