Žurnāls «Billboard» par gada sievieti atzīst dziedātāju Pink (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Pink atzīta par mūzikas žurnāla «Billboard» gada sievieti. Savu balvu viņa saņems šī gada decembrī Ņujorkā gaidāmajā «Billboard Women in Music» pasākumā, kurā tiks godinātas sievietes mūzikas industrijā.

Pink šogad ceturto reizi iekarojusi ASV topu virsotni ar hitu «Just Give Me a Reason», kā arī pirmoreiz ieguva pirmo vietu albumu topā.

«Es biju absolūti šokēta un pārsteigta, ka «Billboard» mani pasludinājis par gada sievieti,» paziņoja dziedātāja. «Man šis ir bijis veiksmīgs gads, un es esmu ļoti pateicīga.»

«Pink šogad baudījusi lielus panākumus, ko mēs vēlējāmies godināt ar «Billboard» gada sievietes apbalvojumu,» norādīja žurnāla pārstāvis Bils Verde.

«Mūsu apkopotie dati par 2013.gadu parādīja, ka viņai sieviešu vidū ir visvairāk pārdotais albums un singls, kā arī starptautiska koncertturneja, uz kuru biļetes bija izpārdotas,» viņš turpina. «Šogad «Just Give Me a Reason» ierindojās «Billboard Hot 100» topa pirmajā vietā, turpinot viņas panākumus jau no 2000.gada. Savienojiet to ar enerģiju, kas iedvesmo visus fanus, un jūs iegūsiet Pink. Es nešaubos, ka turpmākajos gados viņa sasniegs vēl daudz vairāk.»

Balvu Pink saņems svinīgā ceremonijā 10.decembrī. Iepriekš to saņēmušas dziedātājas Keitija Perija un Teilora Svifta.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu