Dzintars: Mūs jau brīdināja, kas sanikno atsevišķus politiķus (245)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: numb - Up All Night to Get Lucky, CC BY-NC-ND 2.0

Daudzus politiķus saniknojusi Nacionālās apvienības (NA) vēlme pārtraukt tirgot ārvalstniekiem uzturēšanās atļaujas Latvijā, pārliecināts ir apvienības līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» Dzintars turpināja aizstāvēt no amata atbrīvoto bijušo kultūras ministri Žanetu Jaunzemi-Grendi, norādot, ka premjera Valda Dombovska (V) argumenti ministres atlaišanai nav pārliecinoši.

«Rodas iespaids, ka cilvēki Latvijā tiek uzskatīti par muļķiem,» par premjera spēju pamatot ministres atbrīvošanu no amata sacīja NA līderis. «Man šķiet, ka tā ir necieņa pret iedzīvotājiem,» teica viņš.

Vienlaikus Dzintars pauda pārliecību, ka notikušais ar kultūras ministri ir speciāli organizēta kampaņa, kurā iesaistīti arī vairāki topošie politiķi, bet situāciju izmantojusi arī partija «Vienotība». «Atsevišķi topošie politiķi atzinušies, ka tika rīkota kampaņa,» sacīja Dzintars, gan neprecizējot, par kuriem cilvēkiem tieši ir runa.

Tāpat Dzintars neslēpa, ka daudzi cilvēki NA jau brīdinājuši, ka apvienības nostāja jautājumā par uzturēšanās atļauju piešķiršanu ārzemniekiem politiķiem var būt nepatīkama.

«Daudzi mūs ir brīdinājuši, ka tā ir nepanākama lieta. Tas skar premjera ģimenes biznesu, arī «Vienotības» sponsorus. Pēc visa spriežot, tas ir saniknojis politiķus,» norādīja viņš.

Komentāri (245)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu