Britu spožākās roka leģendas «Def Leppard» uz lielā ekrāna

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēdzot pasaulē slavenu koncertierakstu sēriju, 19.septembrī plkst.20.00 uz «Splendid Palace» lielā ekrāna Apvienotās Karalistes spožākās roka leģendas «Def Leppard» šā gada Lasvegasas koncerta «Viva! Hysteria» ieraksts.

«Def Leppard» ir viena no komerciāli veiksmīgākajām mūzikas grupām pasaulē, kuras albumi kopumā pārdoti vairāk nekā 100 miljonos eksemplāros. Tā izveidota 1982.gadā Šefīldā, un ir viena no Britu smagā metāla jaunā viļņa grupām. Kopš 1992. gada grupas sastāvā ir Riks Sevidžs (basģitāra, bekvokāls), Džo Eliots (vadošais vokāls), Riks Allens (bungas, bekvokāls), Fils Kolens (elektriskā ģitāra, bekvokāls) un Vivians Kempbels (elektriskā ģitāra, bekvokāls).

Lasvegasas koncerta programmā iekļautas arī dziesmas no grupas diska «Hysteria», kas savulaik pārliecinoši iekarojis Lielbritānijas albumu topu virsotnes un pārdots 20 miljonu eksemplāros. pēdējo 30 gadu laikā grupa uz saviem koncertiem izpārdevusi arēnas visa pasaulē.

  • Koncertieraksta sākums plkst.20.00, biļešu cena - 5 lati, ar kinoteātra Drauga karti lētāk!
  • Biļetes nopērkamas kinoteātra «Splendid Palace» kasē un «bilesuserviss.lv».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu