Elektriskās piedziņas komerctransportam ir spoža nākotne (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Francijas autobūves uzņēmus šonedēļ atzīmējis 10 000 elektriskās piedziņas «Kangoo Z.E.» reģistrāciju, kas ir viena no vadošajām mazo elektrisko furgonu automašīnām Eiropas segmentā.

«Kangoo Z.E.» joprojām ir Eiropā vairāk pārdotā automašīna mazo elektrisko furgonu segmentā, tādējādi veidojot teju 10% no kopējā «Kangoo» furgonu pārdošanas apjoma. Tostarp šī automašīna ir vislabāk pārdotais elektriskais transportlīdzeklis Francijā, kur to izmanto vairāk nekā 6 000 biznesa klientu.

Pozitīvas atsauksmes saņemtas arī no vairākiem uzņēmumu vadītājiem, kuri uzslavē automašīnas zemās ekspluatācijas izmaksas. Jāpiebilst gan, ka Francijā un daudzviet citur Eiropā par elektormobiļa iegādi valsts piešķir ievērojamas atlaides, kas krietni atvieglo šāda automobiļa iegādi un uzturēšanu.

Kopš tā izlaišanas 2011.gada beigās, «Kangoo Z.E.» vairakkārt ir saņēmis auto žurnālistu uzslavas, kā arī 2012. gadā ieguva balvu «International Van of The Year».

Mazais darba zirgs tiek ekskluzīvi ražots MCA Maubežas (Maubeuge) rūpnīcā Francijā, turklāt šī automašīna tiek pārdota aptuveni 20 Eiropas valstīs.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu