Zīle par koalīciju: Cilvēciski attiecības ir sliktas (57)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Līdz ar kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (Nacionālā apvienība) demisiju attiecības koalīcijā pašlaik ir sliktas, Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā «Sastrēgumstunda» atzina NA valdes loceklis, eiroparlamentārietis Roberts Zīle.

Viņš uzskata, ka bijušās ministres un Latvijas Nacionālās operas vadības konflikts bijis tikai viens no iemesliem, kādēļ premjers Valdis Dombrovskis (V) pieprasīja kultūras ministres demisiju.

Pēc Zīles domām, attiecības koalīcijā pašlaik ir sliktas, par ko viņš pārliecinājies, augustā piedaloties koalīcijas padomes sēdēs par budžetu.

«Cilvēciski attiecības ir sliktas,» raidījumā sacīja Zīle.

Vienlaikus viņš uzskata, ka aiziet no valdības būtu gļēvi, jo ir jābūt valdībā, lai izpildītu savus mērķus. «NA paliek valdībā un mēs strādāsim pie budžeta,» apliecināja Zīle.

Savukārt Reformu partijas valdes priekšsēdētāja vietniece Sandra Sondore–Kukule raidījumā pauda viedokli, ka attiecības koalīcijā teatrāli saasinās ikreiz, tuvojoties vēlēšanām.

Saeimas deputāts Andrejs Elksniņš (SC) uzskata, ka NA nepametīs valdību, jo pirms vēlēšanām ir izdevīgi atrasties koalīcijā.

Jau vēstīts, ka saistībā ar skandālu operā premjers pieprasīja kultūras ministres demisiju, kā rezultātā saasinājušās attiecības koalīcijā.

Komentāri (57)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu