«Splendid Palace» senioru seansā septembrī – Vudija Alena «Jasmīnas stāsts»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā ierasts, kinoteātris Splendid Palace mēneša pēdējā otrdienā pl.13.00 aicina uz kino vecāka gadu gājuma cilvēkus! Šomēnes, 24.septembrī pl.13.00 Vudija Alena «Jasmīnas stāsts» (Blue Jasmine), kur titullomu atveido brīnišķīgā Keita Blanšeta. Viņai līdzās Aleks Boldvins, Sallija Hokinsa un citi.

Kad elegantās Ņujorkas augstāko aprindu sievietes Jasmīnas dzīvē viss izjūk, tai skaitā laulība ar turīgo uzņēmēju Halu, viņa pārceļas dzīvot pie māsas Džindžeras viņas pieticīgajā Sanfrancisko dzīvoklītī, lai savāktos un mēģinātu sakārtot savu dzīvi.

«Vudijs Alens, šķiet, šūnu līmenī saslēdzies ar Tenesiju Viljamsu. Keitas Blanšetas drāmas benefice. Skaisti, sāpīgi, dziļi», tā par filmu saka kinokritiķe Daira Āboliņa.

Angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodās.

  • Biļetes uz senioru seansiem par pazeminātām cenām – tikai 1,5 lati. Īpaša ēdienkarte seniorus gaidīs arī kinoteātrim blakus esošajā kafejnīcā «Tinto».

«Jasmīnas stāsts» nav vienīgais jaunums, ko šoruden kinoteātris Splendid Palace šoruden sagatavojis Vudija Alena daiļrades cienītājiem. No 13.septembra kinoteātra Jaunajā zālē, kas nu pārtapusi par mājīgu viesistabu ar sofām, klubkrēsliem un ērtiem dīvāniem, būs iespējams baudīt īpašu Vudija Alena filmu izlasi - «Tu satiksi slaidu, nepazīstamu tumšmati», «Pusnakts Parīzē», «Romai ar mīlestību», «Lai notiek, kas notikdams», «Vikija. Kristīna. Barselona» u.c. Filmu seansi katru dienu pl.19.00.

Ar filmu repertuāru var iepazīties kinoteātra kasēs, «splendidpalace.lv» vai «bilesuserviss.lv», Biļešu cena uz filmām 3 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu