Agilera par pārveidoto ķermeni: «Es jūtos seksīgāka kā jebkad!» (35)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kristīna Agilera turpina izrādīt savu pārveidoto ķermeni, sniedzot interviju Džeja Leno šovā.

Pārrunājot savu jaunāko foto uz žurnāla «Maxim» vāka, kurā viņa redzama apakšveļā, Džejs Leno lūdza viņai paskaidrot vienu viņas citātu no intervijas - «ir viena vieta, kur man nav nepieciešams sevi kontrolēt,- tā ir guļamistaba.»

Viņa paskaidroja: «Es esmu vadītāja, dedzīga organizāciju piekritēja, visur es protu sevi kontrolēt, arī esot studijā. Tāpēc es domāju, ka katrai sievietei ir jāatpūšās un jāļauj sev būt gandarītai guļamistabā.»

«Es esmu māksliniece, es izsaku sevi seksuālā veidā, vienalga, kādas izmaiņas notiek gadu gaitā, tas vienmēr atnāk dabiski» viņa teica.

«Šajā brīdī es esmu 32 gadus veca, un es jūtos seksīgāka nekā jebkad agrāk, jo es zinu, ko es vēlos.»

Pašpārliecību par sevi dziedātāja visticamāk guvusi pateicoties ievērojamajam svara zudumam - nevar nepamanīt, cik ļoti notievējusi skatuves zvaigzne. Atgādināsim, ka laikos, kad Agileras svars bija manāmi pieaudzis, daudzi viņas fani bija sašutuši par mūziķes apaļajām formām. Toreiz gan viņa apgalvoja, ka jūtoties ļoti apmierināta ar kuplajiem apaļumiem un tos īpaši novērtējot viņas draugs.

Jaunatgūtais slaidums gan liecina, ka tik laimīga ar liekajiem kilogramiem Agilera nav bijusi.

Pārejot pie jautājumiem par mājām, Kristīna Agilera stāsta, ka viņa ir pārvākusies un nopirkusi jaunu māju. Raksturojot to viņa saka: tur ir tik mierīgi un privāti, tur ir piemājas dārzs un daudz zaļumu. Tas ir prom no kamerām, tā ir vieta, kur man elpot. »

Turpinot sarunu, Kristīna Agilera stāsta, ka viņas dēls ir uzsācis mācības jaunā skolā, pirmajā dienā Kristīna esot bijusi ļoti uztraukusies. Kristīna Agilera saka par savu dēlu: «Viņš ir manas dzīves lielākais prieks. »

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu