Deivids Bovijs draudējis nozagt grupas «Arcade Fire» dziesmu (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu mūziķis Deivids Bovijs esot jokojis, ka nozagšot kanādiešu rokgrupas «Arcade Fire» dziesmu «Reflektor», atceras tās dalībnieks Ričards Rīds Perijs.

Bovijs iedziedājis fona vokālu dziesmā, kam ir tāds pats nosaukums kā «Arcade Fire» gaidāmajam dubultalbumam.

Intervijā ar mūzikas žurnālu NME Perijs gremdējās atmiņās par dziesmas ierakstīšanu ar leģendāro rokmūziķi.

«Tas notika uzreiz pēc tam, kad iznāca Bovija albums «The Next Day». Būtībā viņš vienkārši ieradās Ņujorkas studijā, kur strādājām, lai paklausītos mūsu jaunāko veikumu,» viņš stāsta. «Viņš gribēja iesaistīties, jo dziesma viņam ļoti patika. Patiesībā viņš mums pat draudēja. «Ja jūs nepasteigsieties un nepabeigsiet šo dziesmu, es to varētu no jums nozagt!» viņš teica. Mēs nodomājām, kāpēc gan neizdarīt ko vēl labāku un neuzaicināt viņu dziedāt ar mums? Viņš piekrita, un mēs par to ļoti priecājamies.»

Perijs norādīja, ka dziesma «Reflektor» pilnībā neatspoguļo gaidāmo albumu, bet gan «parāda tikai vienu tā aspektu».

«Tas ir ļoti daudzveidīgs,» sacīja Perijs. «Tāds arī bija mērķis. Mēs gribējām iet galējībās. Dažreiz izklausāmies pēc blūza mūziķiem bārā, citreiz pēc disko grupas dīvainā klubā valstī, par kuru neviens nekad agrāk nav dzirdējis.»

«Arcade Fire» ceturtais albums «Reflektor» iznāks 28.oktobrī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu