Frankfurtē debitē jauns «Fiat» apvidus auto «Freemont Black Code» (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Itālijas koncerns «Fiat Group Automobiles» visurgājēju cienītājiem ir sagatavojis solīdu jaunumu - Frankfurtes 65. starptutiskajā auto izstādē, tika prezentēts visurgājējs «Fiat Freemont Black Code», kurš izceļas ar melniem dizaina elementiem. Ražotājs šo modeli sauc par neapšaubāmi labāko «Freemont» saimes modeli gan dizaina, gan tehnisko īpašību dēļ.

Jaunā visurgājēja nosaukums atspoguļojas gandrīz visos ārējā dizaina elementos. «Freemont Black Code» ir melnas mirdzošas priekšējās restītes, tādi paši melni 19 collu vieglmetāla diski un sānu spoguļi, melns rāmis ir arī priekšējiem automašīnas lukturiem.

«Fiat Freemont» interjers radīts tā, lai vadītājam un pasažieriem garantētu augstākā līmeņa ērtības un prieku, braucot ar šo automašīnu. To palīdz nodrošināt modeļa standarta komplektācijā esošā automātiskā trīs zonu klimata kontrole, kruīza kontrole, ādas sēdekļu pārvalki un apsildāmie sēdekļi, aizmugures parkošanās sensori, kā arī sistēma, kas ļauj atslēgt un iedarbināt automašīnu, neizmantojot atslēgu, un elektriski aizmugures logi.

Pēc ražotāju teiktā, «Fiat Freemont Black Code» ir lieliska izvēle tiem pircējiem, kuri meklē ietilpīgu, ērtu ģimenes auto, taču vienlaicīgi grib uzsvērt arī savu individualitāti. Jaunais «Freemont» modelis pircējiem tiks piedāvāts ar 170 zirgspēku 2,0 litru «MultiJet II» dzinēju ar priekšējiem velkošajiem riteņiem (FWD) un mehānisko pārnesumkārbu vai ar visu velkošo riteņu sistēmu (AWD) un automātisko pārnesumkārbu. Šī visurgājēja pircēji var izvēlēties arī AWD ar 280 zirgspēku 3,6 litru benzīna dzinēju. Visas šī modeļa AWD versijas pircējiem tiek piedāvātas ar 6-pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Īpašā izskata un lieliskās komplektācijas «Freemont Black Code» modelis var lepoties ar augstākā līmeņa izklaides sistēmu. Šajā automašīnā ir 8,4 collu skārienjūtīgs ekrāns ar pavadoņu navigācijas sistēmu un kartēm, kā arī DVD atskaņotājs un vieta SD kartei, «Bluetooth», aizmugures kamera un augstākās kvalitātes «Alpine» audio sistēma ar sešām skandām, 368-W pastiprinātāju un skaļruni.

Koncerns cer, ka nākamajā gadā jaunais visurgājējs «Fiat Freemont Black Code» ievērojami papildinās jau tā veiksmīgos «Fiat Freemont» pārdošanas rādītājus.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu