Bordāns: Negribu iesaistīties šajā bēdu stāstā (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (VL-TB/LNNK) negrib, lai par viņa padomnieci kļūtu bijusī kultūras ministre Žaneta Jaunzeme-Grende, kā to pieļauj viņa partijas biedri, pirmdien raksta «Diena»

Bordāns sarunā ar laikrakstu sacījis, ka «negrib iesaistīties šajā bēdu stāstā», bet ar bijušās ministres apstiprināšana par viņa padomnieci, turpinātos kultūras sabiedrības šķelšana.

Ministrs neslēpj, ka nebūtu pareizi aicināt par padomnieci Jaunzemi-Grendi, ja ir pieprasīta viņas atkāpšanās par nesaprašanos ar nozari. Tas arī sabiedrības acīs neizskatītos labi.

Bordāns saka, ka neviens no partijas biedriem ar viņu šo jautājumu nav apspriedis, ziņu par bijušās kultūras ministres iespējamo darbu Tieslietu ministrijā Bordāns uzzinājis no Latvijas Televīzijas, bet uz baumām nepaļaujas.

Vienlaikus gan Nacionālās apvienības līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš apstiprinājis, ka valsts budžeta projekta izskatīšanas gaitā un arī par citiem jautājumiem viņš ir nolēmis konsultēties ar Jaunzemi-Grendi, kuras pieredzi un zināšanas partija nolēmusi izmantot arī turpmāk.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu