Maikls Duglass cer izglābt laulību ar Ketrinu Zetu-Džonsu (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien «Emmy» balvu ceremonijā aktieris Maikls Duglass pauda cerību, ka spēšot izglābt brūkošo laulību ar ekrāna dīvu Ketrinu Zetu-Džonsu.

68 gadus vecais Duglass sacīja, ka laulātie esot «paņēmuši pārtraukumu», taču cenšoties risināt domstarpības.

«Ketrina ir lieliska,» viņš sacīja intervijā amerikāņu žurnālistam Billijam Bušam. «Viņai klājas brīnišķīgi. Šodien ar viņu runāju, un viņa man nosūtīja jauku ziņu. Es ļoti ceru, ka mēs spēsim atrisināt savas problēmas.»

«Kā jau teicu, mēs vienkārši esam paņēmuši pārtraukumu, jo attiecībās ir dažas problēmas. Dažreiz tas ir jādara,» viņš skaidro.

Duglass svētdien saņēma «Emmy» apbalvojumu par amerikāņu pianista atveidošanu televīzijas filmā «Behind the Candelabra».

Pateicības runu viņš izmantoja, lai slavinātu savu sievu un vecāko dēlu Kameronu, kurš patlaban izcieš cietumsodu par narkotiku tirgošanu.

«Es gribu pateikties savai sievai Ketrinai par atbalstu, saviem bērniem Dilanam un Karisai, kā arī uzmundrināt savu vecāko dēlu Kameronu. Ceru, ka drīz man būs ļauts ar viņu tikties,» teica Duglass.

Duglass un Zeta-Džonsa satiekas kopš 1999.gadā, un viņi nav kopā ieradušies ne uz vienu sabiedrisku pasākumu kopš augusta, kad paziņoja par pauzi attiecībās. Uz «Emmy» ceremoniju aktieris ieradās viens.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu