Divus mēnešus pirms koncertsērijas «Instrumenti» piedāvā jaunu singlu un video (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

«Instrumenti», kas pirms pāris nedēļām izziņoja sešu koncertu sēriju novembrī koncertzālē «Palladium», piedāvā jaunu singlu ar nosaukumu «Aeon River».

«Aeon River» ir ceturtais singls no maijā izdotā grupas otrā studijas albuma «Procrastination».

Singla «Aeon River» video klipu veidoja režisore ir Ksenija Zaķe, operators Edgars Dubrovskis un producente Undīne Buka. Ksenija iepriekš veidojusi Instrumenti dziesmas «Kvikmyndir» video, kā arī vairākas grupas koncertu video projekcijas. Drīz gaidāma Ksenijas Zaķes un Undīnes Bukas kopdarba - īsfilmas «Zivs» - pirmizrāde.

Jau rīt «Instrumenti» dosies uz Vāciju, kur piedalīsies «Reeperbahn» festivālā, savukārt pēc nedēļas grupas mūziķi dosies uz ASV, lai Latviju pārstāvētu festivālā «Culture Collide» Losandželosā un «CMJ Marathon» Ņujorkā. Oktobrī un novembrī grupai vēl plānoti koncerti Tamperē, Maskavā, Sanktpēterburgā un Frankfurtē.

  • Atgādinām, «Instrumenti» «Procrastination» sērijas koncerti notiks «Palladium» koncertzālē 21., 22., 23., 28., 29. un 30. novembrī.
  • Biļetes pieejamas «Biļešu Serviss» kasēs, kā arī internetā – «bilesuserviss.lv».
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu