Atliek filmu par Greisu Kelliju ar Nikolu Kidmenu galvenajā lomā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Uz laiku atlikta filmas «Grace of Monaco» iznākšana, kurā aktrise Nikola Kidmena atveido ekrāna leģendu Greisu Kelliju.

Biogrāfisko filmu bija iecerēts laist klajā šī gada 29.novembrī, taču tagad iznākšanas datums pārcelts uz 2014.gada pavasari.

Kā vēsta kinoindustrijas žurnāls «The Hollywood Reporter», producenti izlēmuši, ka filmas pabeigšanai nepieciešams ilgāks laiks. Jaunā iznākšanas datuma dēļ kinolente nevarēs iesaistīties cīņā par «Oskara» balvu, tāpēc veidotāji nolēmuši to drīzāk padarīt par komerciāli veiksmīgu filmu, nevis balvu ieguvēju.

50.gados Greisa Kellija filmējās 11 kinolentēs, tai skaitā režisora Alfrēda Hičkoka «Rear Window» un «Dial M For Murder». Taču viņa atteicās no aktrises karjeras, kad 1956.gadā salaulājās ar Monako princi Renjē III un kļuva par princesi Greisu.

«Grace of Monaco» darbība norisinās 60.gados. Tajā stāstīts par krīzi Kellijas un viņas vīra laulībā.

Monako princi Renjē III spēlē aktieris Tims Rots. Filmas režisors ir Olivjē Dāns, kurš veidojis biogrāfisko filmu par dziedātāju Edīti Piafu «La Vie En Rose» («Dzīve rožainā gaismā»).

Greisa Kellija gāja bojā autoavārijā 1982.gadā 52 gadu vecumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu