Sandra Buloka Holivudā atstāj savu plaukstu nospiedumus (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Oskarotā aktrise Sandra Buloka trešdien atstāja savu plaukstu un pēdu nospiedumus pie tūristu apmeklētā TCL kinoteātra Holivudā, vēsta portāls WENN.

Viņu atbalstīt bija ieradies filmas «Gravity» («Gravitāte») ekrāna partneris Džordžs Klūnijs un komiķe Čelsija Handlere. Aktrise bija atvedusi arī savu trīs gadus veco dēlu Luisu, taču sacīja, ka viņš nekļūšot par biežu kino industrijas pasākumu viesi.

«Nekādu pasākumu. Šis ir vienīgais,» viņa ir uzstājīga. «Parasti viņam riebjas šādi notikumi, taču šis ir svarīgs tā vēstures dēļ. Ja viņš kaut ko no šī laika atcerēsies, es gribētu, lai tas ir šāds pasākums.»

Svinīgajā ceremonijā aktrise atzina, ka patiesībā piedalījusies sava dēla dēļ. «Kad viņš būs 16 gadus vecs un nevarēs mani ciest, es varēšu atgādināt viņam par šo brīdi un teikt, redzi, citi toreiz teica ļoti jaukas lietas par tavu māti.»

Šī gada Venēcijas kinofestivālu atklāja sirdi plosošā drāma «Gravity» ar Buloku un Klūniju galvenajās lomās. 3D zinātniskās fantastikas trillerī Klūnijs un Buloka spēlē astronautus, kas pēc kosmosa kuģa avarēšanas izmesti atklātā kosmosā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu