RP satrauc Viņķeles izteikumi; aicinās uz tikšanos (100)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Reformu partijas (RP) valde ceturtdien pieņēma lēmumu aicināt labklājības ministri Ilzi Viņķeli (V) uz Saeimas frakcijas un valdes kopsēdi, lai deputāti varētu ministri iztaujāt, portāls «Apollo» uzzināja partijā.

RP Saeimas deputātiem un valdes locekļiem esot uzkrājušies daudzi jautājumi par ministres pēdējā laikā paustajiem publiskajiem izteikumiem un rīcību.

«Tas vadzis, attiecībā uz Viņķeles kundzi, ir tiešām tuvu tam, lai lūztu. Ministrei ir izdevies diezgan īsā laikā gan apvainot pensionārus, pārmetot, ka tie saņem viņu nenopelnītu naudu, gan nievājoši attiekties pret demogrāfijas jautājumiem un esošajām vienošanām koalīcijas partiju vidū,“ saka RP valdes priekšsēdētājs Edmunds Demiters. «Tāpēc aicināsim ministri uz frakciju, lai viņa paskaidrotu savu rīcību,» rezumē Demiters.

Kā aģentūrai LETA pēc tikšanās ar premjeru Valdi Dombrovski (V) sacīja Demiters, kopīgi tiks mēģināts rast risinājumus situācijai ar Viņķeli un izglītības un zinātnes ministru Vjačeslavu Dombrovski (RP).

Neatkarīgo deputātu līderis Klāvs Olšteins šodien pēc tikšanās ar premjeru aģentūrai LETA izteicās līdzīgi, prognozējot, ka abi minētie ministri amatus saglabās.

Ministru prezidents komentārus par abām tikšanās reizēm šodien nesniegs, jo viņam jau ir saplānots darba kalendārs, aģentūru LETA informēja Valsts kancelejas Komunikācijas departamenta vadītāja Laine Kučinska.

Komentāri (100)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu