Tiešraidē no Sanfrancisko Operas - Arigo Boito «Mefistofelis» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

3.oktobrī pl.20.30 uz kinoteātra «Splendid Palace» (Elizabetes ielā 61) lielā ekrāna - Arigo Boito operas «Mefistofelis» tiešraide (ar laika nobīdi) no Sanfrancisko Operas, ASV.

«Monumentāls darbs ar kora varenību un melodisko bagātību vienā no iespaidīgākajiem iestudējumiem, kas jebkad redzēti Kara Memoriālajā Opernamā (War Memorial Opera House)», operas iestudējumu komentējis «The New York Times».

Galvenajās lomās lieliskais tenors ar «valdzinošu balsi» (Financial Times) Ramons Vargass, kurš dzied Fausta partiju. «Spilgtā, pārliecinošā» Patrīcija Rasete («Washington Post») atveidos viņa mīļoto sievieti, savukārt titullomā skatītājiem būs iespēja redzēt «pavedinoši ļauno» basbaritonu Ildaru Abdrazakovu, kurš jau iemantojis slavu ar saviem «lieliskajiem ļaundaru portretējumiem» (The New York Times).

Pie diriģenta pults - itāļu maestro Nikola Luizoti, kurš vēlreiz atgādina, kāpēc «mums ir laimējies, ka Nikpla Luizoti ir Sanfrancisko» (San Francisco Classical Voice).

Iestudējuma režija: Lorija Feldmane-Santolikvido, inscenētājs - Roberts Karsens.

  • Biļešu cena uz pasaules operteātru un baleta izrāžu tiešraidēm un ierakstiem - 6 un 7 lati, skolēniem, studentiem un pensionāriem, uzrādot apliecību - 5 Ls. Atlaides arī kinoteātra DRAUGA karšu īpašniekiem!
  • Biļetes nopērkamas kinoteātra kasēs, «bilesuserviss.lv» vai «splendidpalace.lv».
Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu