Roberts De Niro pārņem lomu no mirušā aktiera Džeimsa Gandolfīni (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Holivudas aktieris Roberts De Niro pārņēmis šogad mūžībā aizgājušā aktiera Džeimsa Gandolfīni lomu telekanāla HBO miniseriālā «Criminal Justice».

De Niro spēlēs lomu, kuru bija ieguvis Gandolfīni. Pēc viņa negaidītās nāves HBO projektu uz laiku apstādināja, taču galu galā nolēma turpināt par godu Gandolfīni piemiņai.

«Kanāls gribēja lielisku aktieri, kuru Gandolfīni būtu gribējis redzēt šajā lomā un kurš ar savu tēlojumu godinātu viņa piemiņu,» sacīja kino portāla «Deadline» redaktore Nellija Andrejeva. «Dzirdēju, ka viņu sarakstā esot bijis tikai viens vārds - Roberts De Niro. Un viņš piekrita,» viņa piebilda.

Seriālā De Niro atveidotais Ņujorkas advokāts Džeks Stouns aizstāv kādu pakistānieti, kurš apsūdzēts jaunas sievietes slepkavībā.

«Criminal Justice» balstīts uz 2008.gada britu seriālu ar tādu pašu nosaukumu. Oriģinālā katrā sērijā tika šķetināta jauna lieta, taču amerikāņu versijā viens noziegums attēlots sezonas garumā.

Kā jau ziņots, 51 gadu vecais Gandolfīni jūlijā Romā negaidīti mira no sirdslēkmes. Ar lomu mafijas drāmā «The Sopranos» («Soprano ģimene») vislabāk pazīstamā aktiera nāve satrieca televīzijas, kino un teātra industrijas, kuras nākušas klajā ar visdažādākajiem veltījumiem pāragri no dzīves aizgājušajam aktierim. Pēdējais no tiem bija «Emmy» balvu pasniegšanas ceremonijā pagājušajā nedēļas nogalē.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu