«Zemgale»/LLU hokejisti virslīgas cīņā pieveic «Dinamo Juniors» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ruslans Antropovs, LHF

Kārtējā Latvijas hokeja čempionāta spēlē sestdien «Zemgale»/LLU komanda ar 3:1 (2:0, 0:1, 1:0) izbraukumā pieveica «Dinamo Juniors» spēlētājus.

Šajā mačā jelgavnieku rindās debitēja Kirils Tambijevs, kuram pirms tam neizdevās iekļūt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas «Dinamo» un Austrijas otrās līgas vienībā «VEU Feldkirch». Tieši viņš ceturtajā minūtē bija tas, kurš atklāja spēles rezultātu, bet turpinājumā Artūrs Āboliņš rezultāta pārsvaru dubultoja.

Otrajā periodā Ruslanam Ignatovičam pēc Frenka Razgala un Roberta Vīksnas piespēlēm izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam, tomēr trešās trešdaļas 17.minūtē Āboliņš guva savus otros vārtus mačā, panākdams 3:1.

«Dinamo Juniors» komandai nepalīdzēja arī vārtsarga Māra Jučera nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju.

Tikmēr otrā sestdienas mačā «Rīga»/«Prizma» spēlētāji izbraukumā ar 5:2 (2:0, 3:0, 0:2) izcīnīja gana pārliecinošu uzvaru pār «Daugavpils» vienību.

Jau līdz mača 31.minūtei viesi bija panākuši pārliecinošu vadību ar 5:0, izceļoties uzreiz pieciem hokejistiem Ralfam Melderim, Mikum Ābelītim, Viktoram Lobačevam, Arnim Kusiņam un Sandim Grrīnbergam. Līdz ar to vairs neradās nekādas šaubas par uzvarētāju, lai gan daugavpilieši noslēdzošajā periodā paguva atspēlēt divus vārtus, kad izcēlās Vladimirs Borovkovs un Ņikita Belomestnihs.

Latvijas čempionāta kopvērtējuma līderi ar 12 punktiem piecos mačos pašlaik ir «Kurbads», «Dinamo Juniors» kontā ir deviņi punkti piecās spēlēs, bet tikpat punktu ir arī «Zemgale»/LLU komandai un nu arī «Rīga»/«Prizma» hokejistiem. Savukārt seši punkti ir «Rīga»/«Prizma» kontā, Bez punktiem piecos mačos ir «Daugavpils».

Šīs sezonas Latvijas čempionātā piedalās sešas komandas, kuras sešos apļos regulārajā čempionātā līdz februāra beigām aizvadīs pa 30 spēlēm katra. Turnīra divas labākās komandas automātiski nodrošinās sev vietu pusfinālā, bet 3.-6.vietas ieguvēji tiksies divās ceturtdaļfināla sērijās līdz trim uzvarām. Arī pusfinālā cīņa ritēs līdz vienas komandas trim uzvarām, bet finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai būs jāizcīna četri panākumi.

Latvijas čempionāta finālsērijas spēles tiks aizvadītas nākamā gada marta otrajā pusē.

HS Rīga/Prizma izbraukumā ar 5:2 (2:0, 3:0, 0:2) izcīna uzvaru pār Daugavpils hokeja komandu.

Labākie spēles momenti:

Viss spēles ieraksts:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu