Viņķele: Jābūt ļoti bezatbildīgiem, lai neapstiprinātu budžetu (85)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Jābūt ļoti bezatbildīgiem, lai neapstiprinātu 2014.gada valsts budžetu, šodien pēc tikšanās ar Reformu partijas (RP) Saeimas frakciju žurnālistiem sacīja labklājības ministre Ilze Viņķele (V).

Viņa norādīja, ka frakciju iespējamie ieguvumi no valsts budžeta neapstiprināšanas būtu nieks salīdzinājumā ar zaudējumiem, ko radītu šāda rīcība.

Tā viņa atbildēja uz vaicājumu, kāda ir situācija saistībā ar iespējamo valsts budžeta apstiprināšanu.

Kā ziņots, pēc šodien notikušās RP Saeimas frakcijas un labklājības ministres Viņķeles (V) sarunas RP valdes priekšsēdētājs Demiters nedomā, ka kāds no politiskā spēka deputātiem vēlēsies aicināt ministri demisionēt.

Demiters norādīja, ka saruna ir bijusi konstruktīva un no ministres ir saņemtas izsmeļošas atbildes. Vēl ir jautājumi, par kuriem apspriešanās turpināsies, taču kopumā šāda prakse aicināt ministru uz frakciju jāvērtē kā pozitīva.

Viņķele arī pozitīvi novērtēja šādu sarunu organizēšanu, skaidrojot, ka «miers baro, nemiers posta». Arī opozīcijas partijām būtu jāizmanto savas tiesības tikties ar ministriem, uzsvēra ministre.

Kā ziņots, iepriekš valde pieņēma lēmumu aicināt labklājības ministri Viņķeli uz Saeimas frakcijas un valdes kopsēdi iztaujāšanai.

Viņķeles aicināšana no RP puses varētu būt pretreakcija runām, ka izglītības un zinātnes ministra Vjačeslava Dombrovska (RP) dienas amatā ir skaitītas, neoficiāli atzina vairāki politiķi.

Komentāri (85)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu