Kāpēc precētām sievietēm patīk iepazīties internetā (115)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nicholas Dunnning, CC BY-NC-ND 2.0

Nav nekāds noslēpums, ka interneta iepazīšanās saitos sēž liels skaits vīriešu, bet, kā izrādās, tur netrūkst arī precētu dāmu, kurām šīs interneta vietnes ir pasaku valstība pilna prinčiem, kuri to vien alkst, lai iegūtu viņu (precēto sieviešu) uzmanību. Ne tik sen precētās mājsaimnieces tērēja savu laiku un spēkus, skatoties televīzijas seriālus. Tagad viņām slinkums tādiem niekiem, toties ir čaklums iepazīties vai imitēt iepazīšanos.

Precēto statuss nekādi netraucē, jo vīrs ir vīrs, un tas nekur nezudīs, bet romantikai un intrigai dzīvē taču ir jābūt, lai dzīve nebūtu drūma un vienveidīga. To, savukārt, var darīt divdesmit četras stundas diennaktī.

Precētām sievietēm ir pilnīgi citi mērķi iepazīšanās saitos - tie ir pilnīgi citi nekā neprecētām, kas meklē mīļākos vai romantiskus piedzīvojumus. Vairums precēto dāmu pašas nezina, ko īsti vēlās, bet vienalga viņas nepamet rotaļu laukumu.

Atpazīt precēto ir viegli: viņas nepievieno savu foto uzreiz, bet nosūta vēlāk, ja nosūta, viņas slēpj savu vecumu, viņas nenosauc savu īsto vārdu un nereti ir kompleksu pilnas, jo domā: ja precētas, tad nepatiks citiem vīriešiem. Pēdējais patiesi ir liels malds, jo iepazīšanās saitos ir liels pieprasījums pēc precētajām. Varētu pat teikt, ka precētās ir vairāk pieprasītas nekā precētie vīrieši.

Un iemeslu šai parādībai ir daudz: vīriešus valdzina noslēpumainība, kas apvij viņu sakaru ar cita vīrieša sievu, viņiem patīk slepenā komunikācija, tas, ka precētās ir kaislīgākas mīļākās, ar viņām nav jāiet uz kino un pastaigāties un viņām nav jātērē nauda, viņām maz laika un tas viss paredzēts seksam.

Daudziem vīriešiem tieši šādas attiecības patīk, jo tā viņi jūtas kā uzvarētāji. Satiekoties ar svešu sievu, viņu pašnovērtējums ceļas, īpaši tāpēc, ka nav jātērē laiks un spēki, lai pakļautu sievieti. Šis smagais darbiņš paliek vīram, kas tad arī saņem šī nepateicīgās nodarbes augļus – sievas aizvainojumu un dusmas. Precēta mīļākā dāvā vīrietim savas būtības labāko daļu, ja vien māk tikt galā ar savām emocijām un skaidri saprot savu vērtību skalu. Pretējā gadījumā draud putrošanās jūtās un vēlmēs.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu