Precēta mīļākā: par un pret (199)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: marsmet491, CC BY-NC-SA 2.0

Iespējams, nebrīva, proti, precēta dāma pievelk vīriešus kā magnēts sava statusa dēļ. Iespējams, viņas izvēle ko un kā darīt ārpus laulības gultas, runā par labu vīrieša patmīlai: «manis dēļ viņa melos, izlocīsies un meklēs iespēju satikties, centīsies izskatīties svaiga un pievilcīga, pirks jaunu seksīgu veļu un katru reizi mīlēsies kā pēdējo reizi.»

Vispirms aplūkosim ārlaulību sakaru variācijas.

Precēta dāma un brīvs vīrietis

Šis variants nav visai drošs, jo abi spēlētāji ir nevienādās pozīcijās: brīvais vīrietis grib un var vienmēr, precēta sieviete saistīta ar darbu, ģimeni, bērniem un tūkstotis citiem pienākumiem un viņai jārēķinās, ka, iespējams, mīļākajam viņa nebūs vienīgā. Savukārt no otras puses neprecētu vīrieti vilina sieviešu pieredze, jo tas ir citādāk, intriģējošāk. Tur ir odziņa. Precētās, kas ielaižas uz ārlaulības sakariem, arī meklē nestandarta seksu, jo apnicis ar likumīgo laulāto.

Precēta sieviete un precēts vīrietis

Te nu spēlētāji ir līdzīgās pozīcijās: šis variants ir drošāks, ja vien kāds nav nolēmis krasi mainīt savu dzīvi. Precēts vīrietis ar pieredzi saprot, ka precēta sieviete nebūs tik prasīga un kaprīza kā neprecētā, kas čīkstēs par to, ka nav apsveikta 8. martā, bet dzimšanas dienā apsveikta par vēlu. Pa jokam vai nopietni nepaziņos, ka gribot mīļākajam dzemdēt dēlu. Viņa ir gana izglītota kā ētikas, tā kontracepcijas jomā un no vīrieša gaida atbildīgu attieksmi drošas tikšanās vietas izvēlē, nezvanīšanu ārpus darba laika.

Precēta nepieprasīs, lai viņu prec, negaidīs biežākas tikšanās nekā iespējams, mazāk pieprasīs dāvanas, jo vīrs pieprasīs paskaidrojumus - kas un no kurienes. Precēto ir vieglāk pamest: viņa nevajās un nebrēks par ļaundari, kas nodarījis pāri. Tā rīkojoties viņa riskētu atklāt ārlaulības sakaru.

Un galvenais: sievietes, kas atļaujas ārlaulības sakarus, nevar būt stervas un egoistes: ja ir divi vīrieši, viņa nav iecentrējusies uz sevi un savām problēmām.

Pārsvarā šai rakstā aplūkojamo tēmu sieviešu un vīriešu viedokļi stipri vien sakrīt. Ja attiecības ir normālas, šādam precēto pārim izveidojas draudzīgas attiecības: viņi zina viens par otru visu, sākot ar bērnu slimībām un beidzot ar stresiem darbā, turklāt bez liekiem sīkumiem un detaļām, un nevienu tas nesasprindzina. Tuviem cilvēkiem taču ir ko parunāt mīlēšanās starplaikos, nepārdzīvojot, ka kosmētika izsmērējusies, izjukusi frizūra un izmētāts apģērbs! Un galvenais, informācija nekad nenoplūdīs.

Ja tikšanās reizes abus piepilda ar prieku un iedvesmu, prieku, tad viņi cenšas to ātri neizšķiest, jo mūsu dzīve ir tas, ko mēs par to domājam.

Komentāri (199)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu