«Rīga/Prizma» pārspēj «Zemgale/LLU» un kļūst par līderiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vladislavs Proškins, lhf.lv

Latvijas hokeja čempionāta regulārās sezonas spēlē šodien HS «Rīga/Prizma» savā laukumā ar 5:1 uzvarēja HK «Zemgale/LLU» komandu.

Mača rezultātu mājinieki atklāja jau 5. minūtē, kad izcēlās Alberts Bolušs, bet jau pēc 37 sekundēm Filips Plostnieks dubultoja HK «Rīga/Prizma» pārsvaru. Otrās trešdaļas 16. minūtē Elvis Veldze panāca jau 3:0, tomēr vēl perioda izskaņā Artūram Batrakam izdevās samazināt rezultāta starpību.

Trešā perioda ievadā Aleksandrs Baburins atjaunoja «rīdziniekiem» trīs vārtu pārsvaru, bet 6. minūtē Jānis Pētersons panāca jau 5:1.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā HK «Rīga/Prizma» ar 14 punktiem septiņās spēlēs izvirzījās līderpozīcijā, bet «Zemgale/LLU» ar 12 punktiem septiņos mačos ir trešajā vietā.

Šodien turnīrā tiek aizvadītas vēl divas spēles - HK «Daugavpils» savā laukumā uzņem HK «Ozolnieki/MONARCH», bet HK «Kurbads» mērojas spēkiem ar «Dinamo Juniors».

Viss spēles ieraksts

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu