Cik reizes gadā precēti pāri veic laulāto pienākumus (297)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: manos_simonides, CC BY-NC-SA 2.0

Vairums precēto sieviešu iekārto savu dzīvi tā, ka arī dzimumdzīve tiek pakļauta viņām vien zināmam plānam. Tā notiek pat tad, kad attiecības ir veiksmīgi izveidojušās un partneru starpā valda laimīga saskaņa; viņas plāno pilnīgi visu sākot ar iepirkšanos, ģenerālo tīrīšanu, vecāku  sapulci un beidzot ar gultas priekiem.

Spontāna rīcība salīdzinoši grūti pakļaujas plānošanai, īpaši, ja uz kakla ir vīrs, bērni un suns, kuru jāizved pastaigāties, jo pārējie ģimenes locekļi aprobežojušies ar vēlmi tikt pie suņa, par tālāko lai domā ģimenes māte. Savukārt vīrieši pagalam negrib samierināties ar «seksu piektdienas vakaros», viņiem, lūk, vajagot spontanitāti.

Pētot ģimenes pāru attiecības, zinātnieki nonākuši pie neiepriecinošiem secinājumiem: sievietes ar laiku laulībā sāk izvairīties no rotaļām gultā, velkot pidžāmas, biezas ķēmīgas kapzeķes, paildzināti tīra zobus, lai vīrs pagūtu cieši aizmigt. Visizplatītākais veids kā aizšmaukt no sievas pienākumiem - izlikties, ka mājieni netiek saprasti.

Statistikas dati liecina, ka pāri vecumā no 18 līdz 29 gadiem laulāto pienākumus veic 123 reizes gadā, bet pāri vecāki par 50 gadiem dara TO 52 reizes gadā.

Kā labi zināms viena pagale nedeg: varbūt arī kungiem derētu padomāt, kāpēc viņu partneres ir neapmierinātas ar viņiem un tāpēc izvairās.

Komentāri (297)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu