Kosmosa trillerim «Gravitāte» pārsteidzoši panākumi (11)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Kosmosa trilleris «Gravity» («Gravitāte») ar aktieriem Sandru Buloku un Džordžu Klūniju galvenajās lomās - pirmajā nedēļas nogalē guvis lielākos kases ieņēmumus, kādi jebkad fiksēti oktobrī.

Kinolente ASV kinoteātros demonstrēta no piektdienas. Līdz svētdienai tās kases ienākumi bija aptuveni 55,6 miljoni ASV dolāru (28,7 miljoni latu).

Līdz tam oktobra rekords piederēja 2011.gadā iznākušajai šausmu filmai «Paranormal Activity 3» («Paranormālās parādības 3»). Pirmajā nedēļas nogalē, kas arī bija oktobrī, tā nopelnīja 52,6 miljonus dolāru (27,1 miljonus latu).

3D zinātniskās fantastikas trillerī Klūnijs un Buloka spēlē astronautus, kas pēc kosmosa kuģa avarēšanas izmesti atklātā kosmosā.

<span style="color:#800080;"><strong>Sandra Buloka un Džordžs Klūnijs apžilbina filmas «Gravitāte» pirmizrādē</strong></span>

Meksikāņu režisora Alfonso Kuarona kinolentē iekļauti šaušalīgi kadri no skafandru iekšpuses, kamēr astronauti strauji griežas izplatījumā un zaudē radiosakarus.

Filma baudījusi amerikāņu kritiķu un kino skatītāju atzinību. Tā tiek uzskatīta par vienu no ticamākajiem pretendentiem uz «Oskara» balvu.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu