Improvizācijas šovam «Spiediens» papildizrādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Ar pamatīgu pozitīvo emociju lādiņu, smiekliem un aplausu vērtu septembrī, klubā «Godvil» improvizācijas šovs «Spiediens» atklāja savu 4. sezonu.

Šobrīd gatavojamies nākamajam iznācienam, kur uz skatuves pamatsastāvam pievienosies TV seja un radio balss Maija Rozīte – Krištopane. Pati Maija gan atzīst, ka teātris nav viņas aicinājums, taču improvizēšana kopā ar «Spiediens» aktieriem varētu būt lielisks piedzīvojums, lai izmēģinātu savas aktiermākslas spējas.

Ikdienā «Spiediens» aktieri darbojas ne tikai uz improvizācijas skatuves, pārstāvot pilnīgi atšķirīgas nozares. Šobrīd īpaši lepojamies par diviem mūsējiem - Sandu Aleknaviču, kas uzvarēja «Spin FM» rīkotajā «DJ Battle» konkursā, iegūstot iknedēļas radio raidījuma vadītājas amatu, kā arī ar Kasparu Breidaku, kura balss arvien biežāk ir dzirdama radio SWH viļņos.

Ņemot vērā skatītāju lielo atsaucību un vēlmi kārtīgi izsmieties, esam radījuši ērtu biļešu iegādes platformu, lai uz šoviem biļetes būtu iespējams iegādāties laicīgāk un ātrāk.

Fakts, ka jau nedēļu pirms šova sēdvietas vairs nebija pieejamas, esam gandarīti paziņot, ka jau šobrīd «Spiediens» komanda cītīgi strādā, lai novembrī jūs priecētu ar papildšovu! Tāpēc nenokavējiet turpmāko informāciju, kā arī biļešu iegādi - «spiediens.com».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu