«Klīvlendas monstrs», iespējams, nav pakāries; atklājas derdzīgas detaļas (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Varmāka Ariels Kastro, kas savā mājā Klīvlendā vairāk nekā desmit gadus turēja ieslodzījumā, izvaroja un mocīja trīs sievietes, iespējams, nomiris nevis izdarot pašnāvību, bet nosmokot seksuālas spēles laikā, ar šādu pieņēmumu nākuši klājā Ohaio štata Orientas Rehabilitācijas un korekcijas centrā pārstāvji, vēsta ārvalstu mediji.

Ohaio štata Orientas Rehabilitācijas un korekcijas centra ziņojumā norādīts, ka Kastro atrasts cietuma kamerā, nožņaudzies savās biksēs, kamēr viņa apakšbikses bija nolaistas līdz ceļiem.

Tāpat ziņojumā norādīts, ka Kastro nav atstājis pirmsnāves vēstuli un, ekspertiem iepriekš izvērtējot viņa personību, nekas neliecināja, ka viņam būtu tendence uz pašnāvību.

Ziņojumā policija aicināta apsvērt iespēju, vai Kastro nav miris erotiskās spēles laikā, kas tiek dēvēta par erotisko asfiksiju, kuras laikā upuris gūst baudu, sevi žņaudzot, kā rezultātā uz mirkli tiek zaudēta samaņa.

Jau ziņots, ka septembra sākumā Kastro atrasts pakāries savā cietuma kamerā. 53 gadus vecais Kastro, kuram par nodarīto tika piespriests mūža ieslodzījums un simboliski vēl 1000 gadi cietumā, cietuma kamerā Ohaio štata Orientas Korekcijas centrā atradās viens pats.

Jau ziņots, ka ASV maija sākumā tika atrastas trīs sievietes, kuras pazuda pirms aptuveni desmit gadiem, un visu šo laiku turētas gūstā kādā mājā Klīvlendā, Ohaio štatā.

Visas trīs sievietes - 27 gadus vecā Berija, 23 gadus vecā Džīna Dehesusa un 32 gadus vecā Mišela Naita un sešus gadus vecā Berijas meita tika atbrīvotas.

Berija pazuda 2003.gada aprīlī 16 gadu vecumā. Pēdējo reizi viņa tika redzēta, dodamies prom no darba ātrās ēdināšanas restorānā, kas atradās pāris kvartālu no viņas mājām.

Policija apstiprinājusi ziņas, ka Berijai ir sešus gadus veca meita, kura, domājams, pasaulē nākusi laikā, kad Berija atradās gūstā.

Dehesusa pazuda 2004.gada aprīlī pa ceļam uz mājām no skolas. Viņai tobrīd bija 14 gadu. Savukārt Naita pēdējo reizi tika redzēta 2002.gada augustā 20 gadu vecumā.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu