«Splendid Palace» demonstrēs biogrāfisko filmu izlasi «Cilvēki. Laikmeti. Leģendas»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

No 18.oktobra kinoteātros visā Latvijā sāk demonstrēt Olivera Hiršbīgela (Oliver Hirschbiegel) romantisko drāmu «Diāna». Vienlaikus ar biogrāfiskās filmas pirmizrādi kinoteātra Lielajā zālē, no nākamās piektdienas «Splendid Palace» Viesistabā būs skatāma kino izlase par slavenām, vēsturiskām personībām - «Cilvēki. Laikmeti. Leģendas».

Mēneša garumā skatītāji varēs dzīvot līdzi spilgtiem dzīvesstāstiem tādās kritiķu un kinoakadēmiju atzinīgi novērtētās filmās kā Toma Hūpera «Karaļa runa» (The Kings Speech), «Dzelzs lēdija» (The Iron Lady), «Hercogiene» (The Duchees), «Manis tur nav» (I’m not there), Renuārs (Renoir) un citās.

Režisora Olivera Hiršbīgela jaunākā filma «Diāna» ir stāsts par Velsas princeses Diānas pēdējiem diviem dzīves gadiem un viņas attiecībām ar ķirurgu Hasnatu Hanu. Viena no pasaules apbrīnotākajām sievietēm, kuras dzīvē atlika maz vietas privātumam, uzdrīkstējās ļauties attiecībām, kas beidzās tikai dažas nedēļas pirms traģiskās autoavārijas 1997.gadā, Parīzē. Tiek uzskatīts, ka tieši Hasnats Hans bijis Diānas mūža mīlestība...

Titullomu filmā atveido divkārt «Oskara» balvai nominētā Naomi Votsa, viņai līdzās Nevins Endrjūss. Filmas režisors – Olivers Hiršbīgels.

  • Ar filmu repertuāru var iepazīties kinoteātra kasēs un mājas lapā «splendidpalace.lv».
  • Biogrāfisko filmu seansi ik vakaru plkst. 19.00, biļešu cena 3 Ls.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu