«The Drivers’ Fuel Challenge 2013» tuvojas noslēgumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī 2013.gadā Volvo Trucks Centrāleiropas un Austrumeiropas reģiona valstīs* organizē The Drivers' Fuel Challenge konkursu, kam kopš marta norisinās kvalifikācijas posmi, lai noskaidrotu valsts pārstāvjus reģiona finālā. Tagad konkurss tuvojas aizraujošam noslēgumam - lielajam finālam 19.oktobrī Horvātijā, portālu «Apollo» informēja Volvo Truck Latvia mārketinga vadītāja Dace Rostoka. 

Volvo Trucks organizētais The Drivers' Fuel Challenge 2013.gada konkurss uzsver ekonomiskas braukšanas nozīmi un līdz ar to - autovadītāja lomu degvielas taupīšanā. Šogad konkursā kopā piedalījās aptuveni 3200 kravas automašīnu vadītāji.

Jau 19.oktobrī Horvātijas pilsētā Opatijā tiksies 14 nacionālie čempioni, lai liktu lietā savas prasmes vislielākajā pārbaudījumā Grobņikas autotrasē.

Šajā konkursa finālposmā dalībnieki sacentīsies par The Drivers' Fuel Challenge 2013 Centrāleiropas un Austrumeiropas reģiona čempiona titulu un galveno balvu - Volvo V40 automašīnu.

«Šogad The Drivers' Fuel Challenge dalībnieku skaits Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā gandrīz divas reizes pārsniedz jau tā ievērojamo pagājušā gada rādītāju, kas pierāda, ka interese par ekonomisku braukšanu joprojām pastāv un nemazinās. Tas ir izdevīgi gan pārvadātājiem, gan apkārtējai videi,» norāda Andreass Vālgrens (Andreas Wahlgren), Volvo Group Trucks Centrāleiropas un Austrumeiropas reģiona mārketinga direktors un konkursa projekta vadītājs.

Lielajā finālā Opatijā, Latviju pārstāvēs Guntis Līpiņš no Trailers, SIA, kurš Latvijas finālā Sporta kompleksā 333, 7. jūlijā apliecināja, ka prot braukt visekonomiskāk, un kļuva par Latvijas The Drivers’ Fuel Challenge 2013 čempionu.

Fakti par The Drivers’ Fuel Challenge by Volvo Trucks

Globālais The Drivers' Fuel Challenge konkurss, kurā profesionāli kravas automašīnu vadītāji sacenšas, kurš prot braukt visekonomiskāk, tika aizsākts 2011. gadā galvenokārt ar mērķi uzsvērt vadītāju lomu degvielas taupīšanā. Pasākums, kas toreiz tika organizēts globālā līmenī, guva lielus panākumus un interesi autovadītāju un pārvadātāju uzņēmumu vidū, it sevišķi Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionā, kur tika nolemts to organizēt ik gadu.

Pāvels Ozimeks no Polijas transporta uzņēmuma EPO-Trans Logistic Company uzvarēja pagājušā gada degvielas konkursā, demonstrējot nepārspējamu sniegumu finālā Olomoucā Čehijā 2012. gada oktobrī. Viņam izdevās panākt perfektu līdzsvaru starp ātrumu, laiku un degvielas patēriņu, patērējot 22,2 litrus uz 100 km.

The Drivers' Fuel Challenge by Volvo Trucks ir daļa no komunikācijas kampaņas Svarīgs ir katrs piliens, ko Volvo Trucks īsteno ar mērķi pierādīt, ka ar salīdzinoši vienkāršiem pasākumiem var panākt ievērojamu degvielas ietaupījumu.

* Centrāleiropas un Austrumeiropas reģiona valstis, kas piedalās The Drivers' Fuel Challenge 2013: Bosnija, Bulgārija, Čehija, Horvātija, Igaunija, Ungārija, Latvija, Lietuva, Maķedonija, Polija, Rumānija, Serbija, Slovākija, Slovēnija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu