Foto: Dzelzs vīri - Stallone un Švarcenegers filmas pirmizrādē (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau vēstījām, ka 11.oktobrī Latvijā sāka demonstrēt filmu «Bēgšanas plāns» («Escape Plan»). Titullomas režisora Mikaela Hafstroma jaunākajā lentē atveido Silvestrs Stallone un Arnolds Švarcenegers – asa sižeta filmu leģendas, kuri izpildījuši lomas virknē kases grāvēju. 

Stallone stāsta: «Mūsdienu skatītājs ir izglītots un zina, ko vēlas. Tāpēc ir jāpiedāvā kaut kas neparasts un īpašs, piemēram, mēs abi ar Ārniju vienā filmā! Mums abiem ir nopietna grāvējfilmu pieredze, taču jaunā filma izceļas ar to, ka tajā ir kas vairāk par apšaudēm un sprādzieniem.»

Švarcenegers: «Lielu daļu karjeras, asa sižeta filmu «zelta laikmetā», mēs abi gājām paralēlus ceļus, filmējoties katrs savos projektos un sacenšoties ar to, kam ir iespaidīgāki muskuļi, lielāki ieroči un vairāk līķu uz ekrāna. Lai arī savdabīgā sāncensība turpinājās gana ilgi, mēs vienmēr esam cienījuši viens otra talantu un filmas.»

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu